Vår fantastiske bakgård

Når man kjøper en leilighet fokuserer man ofte på de kvadratmeterene man har betalt for. Her i Tøyenhagen borettslag har vi også en del andre tilbud som du får med på kjøpet. I denne artikkelen vil vi spesielt fokusere på vår fantastiske bakgård.Det blir ofte sagt at det å bo sentralt og det å bo fredelig er motsetninger og at man ikke kan forvente å få begge deler. Ønsker man kort vei til kaffebarer og kollektivtrafikk må man ofre litt i forhold til natur og stillhet. Vårt borettslag har vist at dette ikke er en nødvendighet. Ikke bare har vi Botanisk hage rett over gata, hvor det meste av natur er representert, vi har også en fredelig grønn lunge i vår egen bakgård.

Siden alle innganger er avstengt med porter er bakgården et ypperlig sted å la ungene leke på egenhånd, mens foreldrene kan slappe av på benkene ved bakgårdshuset. Her har vi også en stor fellesgrill som kan brukes enten man bare ønsker å varme noen pølser til lunch eller man ønsker å tilberede grillmat til et større selskap. For den som føler at leiligheten blir litt liten, er det mulig å leie bakgårdshuset for en symbolsk sum. Da har man plass til å arrangere store selskap, sørge for overnatting for gjester, eller bare holde selskapet adskilt fra hjemmet. Når man er trøtt og sliten etter en lang kveld, er det fint å kunne forlate rotet når selskapet er slutt og våkne opp i en ryddig leilighet dagen etter. Så kan man rydde opp når man har kommet seg til hektene med en god frokost hjemme. Det kan også være en ide å tipse naboen din om at bakgårdshuset er et godt sted å ha fest, så slipper du lyden av fest og høy musikk vegg i vegg.

Vi i Tøyenhagen borettslag ønsker at bakgården skal være et attraktivt sosialt sentrum for våre beboere, enten de ønsker å være sosial med sine egne, eller ønsker å møte sine naboer i hyggelige omgivelser. Derfor ønsker vi at så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet. At bakgården er et attraktivt tilbud fikk vi bekreftet når husmagasinet Ny Bolig brukte hele forsiden og to hele sider i bladet på å fortelle om vår bakgårdsidyll. Gikk du glipp av den, kan du laste ned hele artikkelen her (Filen er 5MB stor så det kan ta litt tid å laste)

Har du noen gode forslag til hvordan vi kan gjøre vår bakgård ennå bedre, kan du sende en mail til styret i borettslaget.