16 mar 2018

Velkommen til vårdugnad

Hold av lørdag 14. april.

Styret i Tøyenhagen har den glede av å invitere alle beboere til vårdugnad.

Dato for begivenheten er lørdag 14. april klokken 11.30.

Bakgården skal friskes opp og gjøres klar til våren. Blant annet skal bord og benker bæres ut, bed og busker skal stelles, asfalten kostes, porter skal males og rusk og rask kastes. I tillegg vil styret i god tid før dugnaden henge lapper på sykler som ser forlatte ut. Dersom lappen ikke er fjernet før dugnaden, blir sykkelen plassert i «sykkeloppsamlingsboden» vår og senere gitt bort.

Har det fylt seg opp i boder, skuffer og skap i løpet av vinteren? Containere for restavfall kommer i bakgården 12. april og blir stående til mandag 16. april. Da er det anledning for å bli kvitt både det ene og det andre.

I tillegg har vi avtale med Oslo kommune om innsamling av farlig avfall og kommer til å ha fire kasser stående i bakgården i tidsrommet 10. – 17. april. To av kassene er for farlig avfall, mens to er for EE-avfall.

Ingen har vel glemt de deilige, nybakte kanelsnurrene noen hadde med seg på forrige dugnad. Dersom noen i borettslaget har lyst å ta med noe å bite i, blir det satt stor pris på. Styret stiller med kaffe, leskedrikke, kjeks og muligens trøndersodd.

Styret håper mange har anledning til å være med og minner om at alle som deltar på dugnaden får 300 kroner refundert fra fellesutgiftene.