17 mar 2019

Velkommen til vårdugnad

Årets vårdugnad blir lørdag 6. april.

Styret i Tøyenhagen har den glede av å invitere alle beboere til vårdugnad.

Dato for begivenheten er lørdag 6. april klokken 11.30.

Bakgården skal friskes opp og gjøres klar til våren. Blant annet skal bord og benker bæres ut, bed og busker skal stelles, asfalten kostes, porter skal males og rusk og rask kastes.

Fire store containere for restavfall kommer i bakgården 4. april og blir stående til mandag 8. april. Pass på hva dere kaster i restavfallet! Etter dugnaden i høst fikk vi en solid ekstraregning fordi det var kastet EE-avfall i containere for restavfall. Det er unødvendig all den tid vi har egne kasser for EE-avfall stående i bakgården.

Vi har en egen avtale med Oslo kommune om innsamling av farlig avfall og kommer til å ha fire kasser stående i bakgården i samme tidsrom. To av kassene er for farlig avfall, mens to er for EE-avfall.

Styret stiller med kaffe, leskedrikke, kjeks og muligens trøndersodd. Dersom beboere har lyst å ta med noe å bite i, vil det bli tatt meget godt i mot.

Styret håper mange har anledning til å være med og minner om at alle som deltar på dugnaden får 300 kroner refundert fra fellesutgiftene.