12 des 2018

Informasjon om utskifting av nøkkelsystem  

Har du lagt merke til de små «klistremerkene» som har kommet opp ved siden av ringeklokkene? Med en hendig nøkkelbrikke kan du nå bruke disse klistremerkene til å låse opp utgangsdør og bakgårdsporter.

På grunn av utfordringer med ødelagte låser og nøkler som kommer på avveie, er det bestemt at gammelt nøkkelsystem skal skiftes ut med en mer moderne nøkkelbrikkeordning. Nytt system er nå ferdig montert og klart til å tas i bruk.    

Andelseiere kan fra og med 13. desember hente nye nøkkelbrikker på Oslo Lås og Nøkkelfix i Jens Bjelkesgate 37. Det vil som hovedregel bli utlevert tre brikker per leilighet. Oslo Lås og Nøkkelfix har åpningstid fra 9-16 mandag-torsdag og 9-15 fredag. Det vil følge med informasjon om bruk av nøkkelbrikkene ved henting.   

Merk at nåværende nøkkelsylindere skiftes ut den 7. januar, og gamle nøkler vil fra da av ikke fungere. Andelseiere oppfordres til å hente nøkkelbrikker i god tid før dette. Merk også at gamle nøkler ikke må kastes ettersom de fortsatt trengs for å komme inn i kjeller og egen leilighet.   

Overgangen til brikker vil gi økt trygghet om at nøkler ikke kommer uvedkommende i hende; mistes en brikke, informeres Oslo Lås og Nøkkelfix om nummeret på brikken som er forsvunnet og de deaktiverer den. En annen fordel ved nytt system er at det blir lettere å åpne porter og dører - bare prøv!  

Brev om overgangen til nytt nøkkelsystem vil også bli sendt alle andelseiere via OBOS.