12 apr 2018

Dette må du lese før dugnaden

Viktig informasjon til alle beboere.

Det nærmer seg dugnad! Og jammen meg ser det ikke ut for at været blir strålende.

Mer om dugnaden finner du her og på Facebook, men styret har noen viktige påminnelser til alle beboere i forkant av dugnaden.

Alt som står i fellesarealer blir fjernet

Dersom du har plassert noe i fellesarealer, må det reddes i sikkerhet før lørdag. Et av gjøremålene på dugnaden er å gå over alle fellesarealene – kjellere, ganger, loft, trappeoppganger, uteområdet – og fjerne alt vi kommer over og kaste det i containeren. 

Eventuelt kan du henge en meget synlig og tydelig lapp på gjenstander som ikke skal kastes, men husk at det faktisk ikke er lov å ha ting og tang stående i fellesarealer.

Sykkelboden tømmes

Syklene som har blitt fjernet ved tidligere dugnader og plassert i sykkelboden i kjelleren, blir gitt bort på, eller like etter, denne dugnaden. Vet du at din sykkel er hanka inn, er dette aller siste sjanse for å få den tilbake.

Kode til farlig avfall

Som dere sikkert har sett er containerne på plass i bakgården. De store blir hentet på mandag etter dugnaden, farlig avfall-kassene blir stående et par dager lenger.

De grå beholderne i bakgården er til innsamling av farlig avfall. Disse er utstyrt med en kodelås.

Koden er 7051.

For å åpne låsen, må koden stilles inn og så må man klemme låsebøyla inn i låsehuset. 

Pass på å låse etter deg slik at barn ikke kommer til det farlige avfallet.

Alt du kaster på dugnaden skal oppi restavfallscontainere eller i kassene for farlig avfall. Ikke la noe stå ved siden av. 

Dette skal kastes i farlig avfall (klikk på bildet for å se stor versjon):

Da snakkes vi på dugnaden på lørdag, folkens!