6 jun 2019

Ny lekeplass bygges etter sommeren

Her kommer en oppsummering fra styremøtet i juni.

Denne uken hadde det nye styret i borettslaget sitt første og konstituerende møte. Styret består det neste året av åtte personer. Ansvarsområdene er fordelt og ser slik ut:

Styreleder: Jøran Grønstad
Nestleder/vaktmesterkontakt: Christian Eine Studsrød
Nestleder/prosjekt nye porttelefoner: Anne-Catherin Gonzales
Økonomi, juridisk og forsikring: Kenneth Høgevold, 
HMS/brannansvarlig og bodansvarlig: Margrethe Bergmål
Lekeplass, sykkelparkering og andre byggeprosjekter: Jonas Lippestad Johansen
Bakgårdsansvarlig: Gry Nesse
Booking bakgårdshuset og nøkkelkontakt: Maru Sanchez

Den beste måten å kontakte styret på er e-post til styrelista@toyenhagen.no. Det gjelder alle typer henvendelser. 

Styret svarer også på henvendelser på facebook og messenger, men her er vi litt sporadisk pålogga og det kan gå noen dager mellom hver gang vi sjekker messenger-innboksen.

Ellers kan styreleder kontaktes på 41220440.

Hele styret møtes månedlig, den første tirsdagen i hver måned. I etterkant av styremøtene vil vi her på nettsidene infomere om status og fremdrift i noen av sakene vi har hatt på agendaen.

Her er noen av sakene vi hadde oppe på styremøtet 4. juni:

Lekeplassen

Styret har besluttet å utsette bygging av ny lekeplass til etter sommeren. Planen var bygging i vår, men vi har brukt tid på å lande entreprenører. Graving i bakgården midt i de deilige sommermånedene vil styret unngå, og da velger vi graveoppstart når sommersesongen er over. Oppstartsdato kommer vi tilbake til.
Lurer du på hvordan den nye lekeplassen blir seende ut? Her er planene.

Vedtakene fra generalforsamlingen

Styret har startet arbeidet med å følge opp vedtakene fra årets generalforsamling. Mer informasjon om fremdriften kommer på nettsidene våre utover året. Protokollen med alle vedtakene fra generalforsamlingen finner dere på nettsidene våre.

Slitasje på vinduer og balkongdører

Styret får en del henvendelser på at vinduer og balkongdører er i dårlig stand. Obos har vært på befaring og skriver i disse dager en vedlikeholdsplan til borettslaget. Planen skal være ferdig i begynnelsen av juli. Vi avventer å starte utbedringer på vinduer/dører hos enkeltbeboere til planen fra Obos er klar, med mindre det er hastesaker.

Radonmålingene

Eurofins Radonlab kommer straks med resultatene fra radonmålingene vi gjennomførte i vinter. Andelseiere som gjennomførte målinger vil bli informert om radonnivået i leilighetene sine, og styret vil komme med generell informasjon om måleresultatene til hele borettslaget på våre nettsider.

Orden i bakgården

En liten påminnelse: Skuret under balkongen i Jens Bjelkes gate 39B er ment for oppbevaring av leker. Fint om alle setter leker inn i skuret etter bruk.